Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 1116 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
John Landgraaf 03 feb 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Dubbele bediening van Claassens in de auto. Hier als nog niet vaste klant koppelingskabel laten vervangen vanwege geen reistijd naar Nuth t.o.v. Waalwijk. Duidelijkheid over afspraak en zeer professionele indruk. Ik had sterk de indruk dat men zich bij Haleco heel bewust is, dat wij rijscholen op de weg het geld verdienen en niet met in de garage of met een kapotte auto staan.
10
G. Heerlen 02 feb 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Bedankt voor de goede service! Eerste x nadat ik er voorheen als vertegenwoordiger al eens was geweest, had ook mijn ex pas er heen gestuurd. Die was ook netjes geholpen. Auto keuren Eerst afgekeurd Alles doorgesproken Met een tussenstop er samen uitgekomen, was mijn fout. Daarna goedgekeurd Heel goed samengewerkt!!!! Bedankt!
10
Wiel Nuth 31 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ging voor een kleine beurt, maar er werd verder gekeken of er nog andere mankementen waren. En ik moet in mei de remblokjes vervangen.
10
Annemie Meijer 29 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Kan steeds snel afspraken maken, vriendelijke medewerkers en de rekening valt mee.
9
Wilhelmus Adrianus Martinus van den Hout Nuth 25 jan 2023
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Goede service vriendelijk personeel. Zelfs de avond van te voren de auto mogen ophalen.
9
Joop Munstergeleen 24 jan 2023
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Banden laten verwisselen. Nieuwe banden voor gemonteerd. Wielen zaten erg vast.Dit kan gebeuren en hiervoor is een klein bedrag in rekening gebracht. Begrijpelijk.
10
Sonja Schinnen 17 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekend en…. Lekkere koffie.
10
Jmj Hofman Wijnandsrade 12 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Duidelijke afspraak .
9
Jamel Heerlen 05 jan 2023
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Zeer goede service en klantvriendelijk personeel goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier komen wij zeker terug.
10
Autorijschool Rom-Sittard Sittard 30 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Reparaties correct uitgevoerd. Service super. Afgemaakte afspraken worden goed en op tijd uitgevoerd. Als er wat extra nodig is wordt dat geleverd.
laden...