Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 1016 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Wil Munstergeleen 24 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Plek waar deskundigheid en klantvriendelijkheid bovenaan staan.
10
Jo Nelissen 23 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ik ben tevreden
10
Tim Heerlen 22 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ging langs om naar een probleem te kijken en een afspraak te maken om te laten maken.Afspraak was niet nodig en werd meteen gemaakt.
10
Carina Voerendaal 20 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Snel geholpen door vriendelijke en deskundige mensen. Kon al snel terecht voor reparatie. Bij andere garages waar ik had gevraagd voor reparatie werd er gezeurd over het merk auto (Saab) oh oh onderdeel niet te krijgen, moeilijk te krijgen etc. Hier niet. Gewoon onderdeel besteld en erin gezet. Maandag gevraagd voor afspraak. Woensdag was auto klaar.
10
marijke gerats Klimmen 15 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Als vrouw krijg ik altijd nuttige tips.De behandeling is deskundig en daarbij is er ook nog vriendelijk personeel!
8
Harold Cretz Maastricht 11 okt 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk en goed.
8
Jan Nuth 04 okt 2021
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 6
Ontvangst aan balie was vriendelijk en correct. D Dame nam tijd voor je. Telefonisch contact met de medewerker van de werkplaats was duidelijk en correct over aanvullende reparatie.
10
Leny Heerlen 01 okt 2021
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
@a
10
Roger Nuth 29 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Na onderzoek bleek een van de stabilisatorstangen van mijn auto gebroken. Defect en verwachte kosten goed uitgelegd en dezelfde dag nog verholpen. Dank voor de fijne service, zoals al jaren!
10
Jo Beek 28 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede uitleg over de reparatie aan de hand van de vervangen onderdelen. Waardevolle tips voor het onderhoud.
laden...