Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 1084 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Esther Valkenburg 26 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Alleen jammer dat de elektrische fiets het niet deed ;-)
9
Wim Nuth 21 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoals boven …..
10
Marian Schinnen 19 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Deskundige vakmanschap
9
PJL Nuth 15 sep 2022
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Kan niet beter. Zoals voorheen vermeld correct en volgens afspraak afgehandeld.
8
John Meijs Nuth 09 sep 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Ik kon snel terecht en het probleem, lekkend hemelwater, is goed opgelost. Beetje frustrerend is wel dat de oorzaak niet helemaal duidelijk is geworden: kon zowel open dak als doorvoer van kabel zijn.
9
Ron Sittard 03 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Cruisecontrol op camper laten plaatsen. Snel geholpen en goede uitleg over de werking. Verder namen ze ruim de tijd om nog op aandachtspunten van de camper te wijzen. Top
10
Peter Nuth 23 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
We hadden een busje nodig voor een verhuizing. Alles was top geregeld, bus stond klaar, reed fijn, was schoon en goed te laden. Service was goed, afhandeling achteraf was ook snel, duidelijk en goed. We waren nog iets vergeten in de wagen, daar kregen we direct een mailtje over dat het apart gelegd zou worden. Een volgende keer gaan we hier weer huren, zeker een aanrader!
10
Marjo Heerlen 10 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Perfecte service, zeer toegankelijk bedrijf. De gehuurde vrachtauto was zelf eerder beschikbaar dan afgesproken. Ook retourneren en borg terugbetaling verliep zeer soepel.
10
Danny Landgraaf 07 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij mijn recent gekochte camper moest op korte termijn (i.v.m. zomervakantie) de distributie vervangen worden. Binnen een week was ik geholpen en kon ik met een gerust hart aan de vakantie beginnen. Prijs was marktconform. Service prima. Bedankt team Haleco!
9
Paul Schinnen 04 aug 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
prima service, zoals het hoort !
laden...